INTERIOR

Client:

Private Client

Project Date:

2015

Location:

Rajkot

Area:

2000 sq. ft.

– Trisha Bungalow –

The style chosen for the space to function effectively is minimal and contemporary. The layout is kept simple and clean. The expansive glass facade on the north face of the site being the only source of natural light governs the placement of functional spaces in the layout. Both the chambers are bathed in the beautiful north light and get a view of the foliage planted across the road, which is a vantage point. This light is also brought to the work space and waiting area by using glass effectively in the partitions, taking care that the visual privacy of the chambers isn’t compromised.

The use of white solid surface for the worktops and courtesy panels against a continuous white ceiling and floor renders peace and a seamless spacious feel to the space.